Nejnovější recenze ze sekce Brusky
+nastavitelné rychlosti řezání a broušení
- Funkčnost
GÜDE GBS 80 94066
Registrovaný uživatel
Přidáno: 2. srpna 2024
(naposledy upraveno 2. srpna 2024)
Zakoupeno v KAMODY.CZ
Nefunkční
- všechno funguje
Frézka je dobrá, funguje jak má. Překvapivě dlouhý gumový kabel . Jediný problém že se nedá snadno vypnout a vypínač blokuje nebo aretace na vypínače, asi se dostává moc prachu dovnitř. Ale udělala práce od sto šest
- robustní konstrukce
Není co vytknout.
- používám spoustu let,a dokud neumře tak maká
- 0
- výbava (nástroje)
- Kufřík
Vynikající poměr cena/kvalita pro amatérské tedy občasné a ne příliš náročné využití vynikající
- na jednu baterku super výkon
- rozhodně výhodnější koupě než ta rozbruska za 1000
- trošku krkolomé zapínání
- Spokojenost
- malé rozměry, lehká
Za ty peníze hodně brusných nástrojů a uvnitř ještě v krabici další náhradní smirky papíry. Bohaté příslušenství, bruska má regulaci otáček. Kufřík je fajn. Použil jsem na broušení drápů u psa.
Super bruska, velky rozdíl mezi řadou profi a hoby nevidím.Doporucuji všem kteří preferují kvalitní výkon a to tato bruska rozhodně má.
Splna vsetky ocakavania, nastavenie rychlosti, rychla a bezklucova zmena polohy krytu, pomaly rozbeh bez trhania a dostatocny vykon/sila pre danu velkost brusky. Malou nevyhodou je obtiaznejsie zatlacenie aretacneho gombika, ako keby sa zasekaval. Takze treba davat trochu vacsi pozor pri aretacii kotuca.
- relativně tichá
- regulace obrátek
- odstranění ochranného štítku rychlé
- dlouhý kabel
Další nástroj do mé kutilské výbavy od Makity. Mám už jednu úhlovou brusku od Makity na průměr kotouče 125 mm, ale potřebuji někdy i větší průměr, tak jsem zvolil tento nástroj. Oceňuji plynulý rozběh, sedí dobře v ruce,hmotnost do 5 kg. Dlouhý přívodní kabel. Jako dárek k nákupu byl univerzální kotouč v ceně 550 Kč.
- Investoval jsem větší peníz na pořízení brusky, ale stálo to za to. Už nebrousím za ženskými, ale jen doma v dílně.
- Není žádná, snad kromě ceny a ceny přípravků.
- Je parádní a navíc za dobrou cenu.
Je úzká,tak se s ní lépe manipuluje .
Zobrazuji 481 - 500 ze 500 recenzí « Předchozí 1...21 22 23 24 [ 25 ]