Nejnovější recenze ze sekce Brusky
Bruska ma přijatelný výkon i hmotnost
Na dodaném kusu byly přehozené tlačítka reegulace + a -
Zamky na teleskopické rukojeti jsou na chuja a nesnesou boční zatížení. Bočním zatížemní se to povolí a poskláda. A když brousíte strop, dostanete plácanec ale nic co by páska nespravila.
Použito na stavbě RD, když to přežije stavbu budu asi spokojen. CCA 200m2.
- vše ok cena super
- zatím nic
zatím funguje, mám jej krátce, dělá to co má
- Rychlá dodávka brusky.
maká
Slušný výrobek dobré úrovně
spokojenost
- Výkon
- Provedení
- Prachový vak je dobře řešen
Zatím zajíždím,ale je to mašinka kterou jsem si měl koupit už dávno.Měl jsem Extol, no vydržel dost,ale měl své mouchy a má :-).Čas ukáže ale zatím jsem spokojen jak s provedením tak s výkonem.
- externímu odsávání prachu – včetně adaptéru s redukcí na vysavač
- sběrač prachu mohli být dva, kvalita provedení mohla bít lepší
- kufřík absence
zatím nevyzkoušel...
Dobra rozbrusovacka,dobra cena.
Najdu na internetu, v prodejně není ! Zaplatit na prodejně, pak se vracet další den na prodejnu pro zboží !
Cena pěkná ! Ochotní zaměstnanci prodejny !
Nemám jí co vytknout.
Po odeslání objednávky následovalo okamžité potvrzení jejího přijetí, a ve velmi krátkém čase také doručení do výběrního místa.
Pokud něco ještě neobdržím,tek těžko mohu hodnotit!
ok
- Ergonometricky výhodnější než předchozí typ 10
Moje recenze je taková, že už mám ty flexy tři, abych nemusel při práci pořád měnit kotouče. Za tu cenu se to vyplatí.
Flexa splnila mé očekávání, dobře se drží i v jedné ruce, a velké plus, je regulace otáček.
V této cenové hladině se jedná o funkčně skvělý a pro ovládání uživatelem povedený kousek. Pokud bude fungovat dlouhodobě (což ne vždy se u výrobků Parkside dá očekávat) pak budu na výsost spokojen.
- silný motor
Zobrazuji 301 - 320 ze 500 recenzí « Předchozí 1...14 15 [ 16 ] 17 18...25 Další »