Nejnovější recenze ze sekce Brusky
- funguje - na příležitostnou práci stačí
- dobrý poměr cena výkon
- kvalita odpovídá ceně - asi bude nižší životnost ale zase za tu cenu proč néé
Jsem s tím spokojený fdrobné práce to odvede, pokud to chcete používat na větší akce šáhněte po profi značkách a dražších strojích s větším výkonem i životností, ale pro občasné použití to je skutečně levné a šikovné řešení - takže finálně doporučuji (y)
- Kvalitní
- Lehké
- Tichý chod
- Jednoduché nastavení a ovládání
Pro domácí dílnu výborný pomocník. Mohu jen doporučit.
nefunguje stálá aretace zapnutí
Reakce obchodu ONLINESHOP.cz
děkujeme za Vaši recenzi produktu.
Vážíme si času, který jste recenzi věnovali a mrzí nás, že nejste s výrobkem spokojeni. V tomto případě je možné odstoupit od kupní smlouvy do 14. dnů od převzetí a výrobek vrátit.
Přejeme pěkný den.
ONLINESHOP.cz
- bez problémů
Nejlepší z exentrických brusek 125 mm, které jsou nyní ke koupi. Zkoušel jsem např. Makita, Hitachi, Bosch a Metabo. Dewalt je o level výše.
- lehké kompaktní provedení- funguje -spokojenost
- splňuje na 100 % moje očekávání
Güde GNS 200 VS
Přidáno: 3. října 2024
(naposledy upraveno 5. října 2024)
Zakoupeno v Smartelektro.cz
- Dobra cena slušné provedení
- Rychlá výměna nástroje
- Nejmenší vibrace v ruce co jsem u multifunkce zažil
- Makita :-)
- Pouze na pilky typu Starlock, ale s tím jsem kupoval
- Přesný chod, bez vůlí. Výkonný motor, umožňuje použití agresivnějších kotoučů. 25 cm řezu v 5 mm železné plotně, 1 mm kotouč za 19 s. 720 W bruska od Bosch to samé dá za 40 s.
- Oproti GWS 7-125 je o něco větší, která je opravdu kompaktní. Ale reálně to není tak hrozné jak někteří píší. Je srovnatelná s jinými výrobci.
- velice dobře fungující bruska s poměrně dobrým systémem odprášení
Proma OPK-700
Přidáno: 1. října 2024
(naposledy upraveno 2. října 2024)
Zakoupeno v Svářečky-obchod.cz
Po krátkodobém používání brusce nefunguje vypínač, nespíná, asi 20x zapnuto vypnuto . Ochod s námi nekomunikuje , nebere telefon, voláno už několikrát. POZOR dodané zboží neobsahuje ZÁRUČNÍ LIST
Výborně brousí
- zajimava funkci soft start, ale evidentne mizerna kvalita, asi jak materialove tak i montazi. ze 4 zakoupenych kusu do 2 mesicu jiz 2 odesly.
Je to jemná a šikovná aku bruska na malé práce super..
- Dobrá značka hodně příslušenství
- Celkem slušný výkon, cena
Bruska v pohodě
S výrobkem jsem spokojena.
- Slabý výkon
Velké zklamání, při prvním použití se zastavila hned jak najela do materiálu, kterým byl asi 1mm plech. Použita 4Ah plně nabytá baterie. Takhle slabý výkon nemá ani ta nejlevnější flexa na 230V. Budu jí chtít vrátit a novou už si koupím nějakou kvalitnější, protože na toto opravdu nemám čas ani nervy.