Einhell TE-OS 18/230 Li 4460720

Popis produktu

Parametry produktu

Pohon
akumulátorové
Typ brusky
vibrační
Regulace otáček
ano
Bez aku
ano

Parametry produktu

Pohon
akumulátorové
Typ brusky
vibrační
Regulace otáček
ano
Bez aku
ano

Popis produktu

Člen rodiny Power X-Change. Robustní, výkonná vibrační bruska. Ideální pro broušení rovných povrchů. Elektronická regulace otáček. Rychlá a snadná výměna brusného papíru díky mikro suchému zipu. Vhodné i pro brusný papír bez suchého zipu. Robustní, odolná základní deska. Ergonomická rukojeť. Prachový sáček zachycuje prach z broušení. Možnost připojení vysavače pro lepší údržbu pracoviště. Včetně brusného papíru (3ks)Baterie a nabíječka nejsou součástí dodávky (dostupné samostatně)

Bruska vibrační Aku TE-OS 18/230 Li Solo je dalším členem flexibilní řady Power-X-Change od Einhellu. Robustní, výkonná vibrační bruska je ideální pro broušení rovných povrchů, jako jsou například obrobky, dřevěné podlahové desky nebo panely a obkladové materiály. Díky elektronické regulaci otáček lze broušení přizpůsobit různým druhům materiálu. Brusný papír je snadno a rychle vyměnitelný pomocí mikro suchého zipu a upínacímu mechanismu na hliníkové základní desce. Rukojeť je opatřena měkkou vložkou poskytující pevné a bezpečné držení. Prachový sáček zachycuje případný brusný prach. Možnost připojení vysavače navíc nabízí maximální čistotu na pracovišti. Dodávka se třemi listy brusného papíru. Baterie a nabíječka nejsou součástí dodávky (dostupné samostatně).

Chybí či je nepravdivý některý důležitý parametr? Uvedené informace jsou pouze orientační, před zakoupením ve vybraném obchodě doporučujeme ověřit, že prodávaný model má klíčové vlastnosti dle vašich požadavků. I když se snažíme o maximální přesnost informací, bohužel nemůžeme zaručit jeho 100% správnost. Ceny produktů jsou uváděny včetně DPH.

Produkt zatím nemá žádné recenze.

{"Oblíbené kategorie":[["AC adaptéry","https://ac-adaptery-neoriginalni.heureka.cz/"],["Nikotinové sáčky","https://nikotinove-sacky.heureka.cz/"],["Obtahovací řemeny","https://obtahovaci-remeny.heureka.cz/"],["Švihadla","https://svihadla.heureka.cz/"],["Potravinářské fólie","https://potravinarske-folie.heureka.cz/"],["Tága na karambol","https://kulecnikova-taga.heureka.cz/f:21666:2484025/"],["Dámské sluneční brýle","https://slunecni-bryle.heureka.cz/f:11273:137231/"],["Magnetické držáky na mobil","https://drzaky-mobily.heureka.cz/f:24341:1/"],["Stuhy","https://prymky-stuhy-masle-lemovky.heureka.cz/f:17373:1145669/"],["Látkové koše na prádlo","https://kose-na-pradlo.heureka.cz/f:14565:787985/"]],"Vybrané značky":[["Brusky Scheppach","https://brusky.heureka.cz/f:3776:104641/"],["Brusky Hecht","https://brusky.heureka.cz/f:3776:280008/"],["Brusky Kraftmann","https://brusky.heureka.cz/f:3776:41764674/"],["Brusky Milwaukee","https://brusky.heureka.cz/f:3776:27220/"],["Brusky KS Tools","https://brusky.heureka.cz/f:3776:23894220/"]],"Jak vybrat nejlépe":[["Jak si vybrat stoličku?","https://stolicky.heureka.cz/poradna/jak-si-vybrat-stolicku/"],["Jak vybrat brankářské rukavice?","https://brankarske-rukavice.heureka.cz/poradna/jak-vybrat-brankarske-rukavice/"],["Jak vybrat interiérovou barvu?","https://interierove-barvy.heureka.cz/poradna/jak-vybrat-interierovou-barvu/"]],"Vybrané produkty":[["Sonax Gelový čistič disků intenzivní 500 ml","https://pece-o-kola.heureka.cz/sonax-gelovy-cistic-disku-intenzivni-500-ml/"],["Albi Kovová záložka do knihy Rybičky 3,3 cm x 12 cm","https://zalozky-knihy.heureka.cz/albi-kovova-zalozka-do-knihy-rybicky-3_3-cm-x-12-cm_3/"],["Les Jardins de la Comtesse Piknikový koš SOLO ROUGE pro 1 osobu","https://piknikove-kose.heureka.cz/les-jardins-de-la-comtesse-piknikovy-kos-solo-rouge-pro-1-osobu/"],["Connect IT R1 CI-122","https://stojany-drzaky-reproduktory.heureka.cz/connect-it-r1-ci-122/"],["LAGUNA Startette Fortuna podhlavník bílý - VPFO0","https://podhlavniky-k-vane.heureka.cz/laguna-startette-fortuna-podhlavnik-bily-vpfo0_7/"],["LaQ Hamacron Constructor Mini Letadlo","https://stavebnice-laq.heureka.cz/laq-hamacron-constructor-mini-letadlo/"],["GoSAT GS6050HDv","https://satelitni-prijimace.heureka.cz/gosat-gs6050hdv/"]],"Doporučujeme":[["Apple iPhone 15","https://mobilni-telefony.heureka.cz/f:26540:51662741/"],["Parfémy","https://parfemy.heureka.cz/"],["Bazény","https://bazeny.heureka.cz/"],["PlayStation 5","https://herni-konzole.heureka.cz/playstation-5/"],["Lego","https://lego.heureka.cz/"],["Zahrada","https://zahrada.heureka.cz/"],["Nábytek","https://nabytek.heureka.cz/"],["Oblečení a móda","https://moda.heureka.cz/"]]}