Nejnovější recenze ze sekce Brusky
- V tomto pripade pro mne hrala roli cena za 125mm. Vyhovuje mi vypinac umoznujici dva rezimy (trvale sepnuty a moznost pouze pridrzet spinac a samovolne uvolneni).
Obecne jsem spokojen s rucnim naradim Bosch.
byl to darek
- dobrá funkčnost
- žádné
Vřele doporučuji
Kvalita za dobrou cenu
- Nízké vibrace.Dobrá cena k výkonu.
Uvidíme časem,jak bude šlapat.
- Velmi dobré držení,tichý chod spokojenost
- Zatím nic
Makita-spolehlivost-Doporučuji.
- Pozvolný rozběh
- volitelnost otáček
- Ovladatelnost
- Zpracování
- Záruka 48 měsíců!!!
- bezpečnostní pojistka hlavního vypínače
Hledal jsem kvalitní produkt za nízkou cenu a podařilo se.
Kvalitní zpracování, obsluha
- Malá
- lehká
- výkoná
- Made in Japan
- Ochraný kryt na šroub a né na rychlootáčení.
Poměr cena/ výkon/ kvalita.
Za ty peníze , nejlepší úhlová bruska !!!
Měl sem možnost vyzkoušet více výrobců ale po stránce kvality je tato bruska uplně někde jinde.
V zásadě je srovnatelná s Profi řadou od Makity.
- Vlastním ji zhruba 8 roku a jako obkladač mužu doporučit velký výkon zvládne i nemožné poruchy žadné jen vyměna uhlíku a vyměna vidlice el.přívodu
jako obkladač na řezáni obkladu a dlažeb smé zkušenosti doporučuji a jako chalupař a hobby men také
- Pohodlí nákupu
- nemohu vyskoušet,alemohu vrátit
rozhodl jsem se po přečteni recenzi
- relativně tichý chod, málo vibrací, spolehlivost
- zatím nevím
kvalita za velmi rozumnou cenu
- předchozí zkušenosti s výrobky značky Einhell
- Nic.
Dobrý výrobek za dobrou cenu pro mé domácí použití.
- zatím vyzkoušený je zřídka, ale vše je v naprostém pořádku. Lehký, výkonný...tak uvidíme
- OK
- NEVIM
OK
- Dostatečný výkon motoru
- Masivní provedení
- Na webu je uvedena hmotnost 32 kg, na výrobku 44 kg.
- Postrádám údaje o vlastnostech brusných kotoučů (zrnitost, pojivo, tvrdost atd.).
- Kotouče by mohly být širší, aby se zabránilo kontaktu (delšího) broušeného dílu s upevňovací maticí kotouče.
Bruska splnila mé očekávání a naprosto vyhovuje mým potřebám. Rozhodně doporučuji.
Spokojenost.
- Kvalita provedení
- Výkon
- Regulace otáček
- Dobrá ergonomie
- Podpora výrobce - široká škála nástrojů a doplňků
- Bez vypínače,skoková regulace otáček
Bruska/vrtačka má dostatečný výkon.
Na otáčejících nástrojích nejsou znát žádné vibrace.
K dispozici je široká paleta nástrojů (i "neznačkových") a doplňků,kterými lze vrtačku proměnit v horní frézku,stolní minivrtačku a další.Po doplnění univerzálním sklíčidlem (můžu doporučit od výrobce Lux z Obi (je výrazně levnější a závit pasuje perfektně)) lze do vrtačky upnout prakticky cokoliv a výměna nástrojů je pak ještě jednodušší.
Vyzdvihnout musím zejména prodlouženou flexibilní hřídel,ve které ani upnutý milimetrový vrtáček absolutně nevibruje! Je to zatím ta nejlepší co se měl v ruce(kam se hrabe flexi hřídel Woodster).
Další vychytávkou je rychloupínací systém pro řezné kotoučky,které se ukázaly při řezání šroubů a plechů jako kvalitní.
Regulace otáček je sice skoková,ale to asi ve většině případů nebude vadit.Chybí vypínač,pro vypnutí se musí nastavit minimální(nulové) otáčky.
Byl to dárek, proto nemůžu objektivně posoudit, ale na pohled kvalita odpovídá značce.
- cena, výkon
- nákres neodpovídá skutečnosti, držák plastové krytky pro napojení odsávání při vytahování z krabice se podařilo nalomit, u kovového by se to nemohlo stát, ale za tu cenu ...
cena, výkon slušný
- Velmi dobré zpracování, klidný chod.
- Nedostatek výkonu, po relativně krátké době práce zahřívání
Dobrý produkt na menší práce, velmi dobrá aretace na povolení kotouče. Bezkonkurenční cena. Nedoporučuji jako jedinou brusku, spíše jen jako druhou na vedlejší krátkodobou činnost pro její silné zahřívání.